About
skillz talent

Wij zijn een bijzonder uitzendbureau. Bijzonder? Jazeker, want wij geloven in een andere manier van werken. Wij werken anders dan de gevestigde orde. Niet alleen wij, maar ook onze werknemers werken anders. Dit is onze kracht. Wij kijken naar vaardigheden en zorgen dat het werk hierop aansluit. Zowel bij een baan, als bij het werken in een van onze workforces.

Resultaat voor iedereen

Bij Skillz Talent Workforce geloven wij in een andere manier van werken. Wij kijken naar de vaardigheden van mensen en creëren daarbij het werk dat daarop aansluit. Het gaat verder dan een diploma, cv of ervaring. Het gaat dus om vaardigheden of zoals wij dat noemen: de skillz factor. Wat kan iemand, waar heeft iemand aanleg voor en waar ligt zijn of haar interesse en passie? In onze verschillende Talent Workforces gaan we op basis van functiedifferentiatie werk anders indelen, waardoor vaardigheden aansluiten op taken.

Het is een andere manier van werken. En altijd met resultaat voor iedereen. Durf jij het aan om anders te gaan werken?

Meet the team

Larry Tummers

Directeur

Rob van der Wal

Adviseur

Robin Veenstra

Vestigingsmanager

Sam Blackshaw

Workforce Manager

Een andere manier van werken

Een andere manier van werken. Dat is onze boodschap en dat is waar wij voor staan. Zowel in onze dienstverlening als in onze eigen werkwijze. Tikkeltje eigenwijs en zeker eigengereid. Wij geloven in kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt, als we werk op een andere manier indelen en taken met vaardigheden matchen. Alleen dan ontstaan er kansen in plaats van tekorten. En dat is waar wij elke dag met veel passie aan werken.

We zijn nieuwkomers in de markt van bemiddelen en uitzenden. Tenminste, ons bedrijf is nieuw, maar onze ervaring niet. Onze experts hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de branche en weten dus ook hoe het anders kan. En dit is onze kracht. Het is nu tijd voor een andere manier van werken. Het kan en het is nodig.

Onze klanten zijn onze partners. Ook als onze partners al samenwerken met een uitzendbureau is dat voor ons geen probleem maar juist een mooie aanvulling. Samen creëren wij nieuwe mogelijkheden door nieuwe Talent Workforces op te richten waarin elke dag met passie mensen werken die de juiste vaardigheden beheersen en getraind worden in hun vak.

Opdrachtgevers over Skillz Talent Workforce