Join our Bright NextGen
workforce

Wil jij je eigen talent graag verder ontwikkelen? Dan ben je bij Bright NextGen, onze Talent Development Workforce aan het juiste adres. Je doet op projectbasis diverse werkervaringen op binnen mooie MKB-organisaties in de regio. Daarnaast vergroot je je vakinhoudelijke kennis door middel van opleiding en begeleiding en werk je aan je hard en soft skills.

Skillz Talent Workforce en Meet the Youngsters slaan de handen ineen om afgestudeerd hbo-talent met de regio en MKB-bedrijven te verbinden middels een nieuw traineeship.

Work for
Bright NextGen

Tegenwoordig liggen er genoeg uitdagingen binnen de mooie MKB-organisaties in de regio. Dit biedt talloze mogelijkheden voor jou om werkervaring op te doen. Maar daarnaast bieden wij ook extra begeleiding en opleiding aan voor het vergaren van meer kennis op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, het tonen van inzet, het streven naar professionele en persoonlijke groei, een gezonde dosis humor en het willen onderzoeken van je talent. Dat zijn waarden waar Bright NextGen voor staat en waar jij je in herkent. Je gaat voor diverse opdrachtgevers projectmatig te werk waarbij je persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat.

Het gaat bij het traineeship van Bright NextGen om 3 verschillende projecten van ieder 8 maanden. Dit kunnen projecten uit je eigen vakgebied zijn, maar er zijn ook mogelijkheden om een kijkje te nemen bij andere vakgebieden. Of het nou om HR, marketing, finance, commercie, IT of logistiek gaat, er zijn diverse projecten waaraan jij je steentje kunt bijdragen. Tegelijkertijd blijf je je verder ontwikkelen tot young professional. Bij deze workforce zijn diverse mogelijkheden en wordt baangarantie na afronding van het traineeship gegarandeerd.

Echter bieden wij ook andere diverse beroepsgerichte bijbanen en korte projecten die goed te combineren zijn met het volgen van een studie.

Heb jij interesse in Bright NextGen? Join dan deze workforce!

Work with
Bright NextGen

Skillz Talent Workforce en Meet the Youngsters slaan de handen ineen om afgestudeerd hbo-talent met de regio en MKB-bedrijven te verbinden middels een nieuw traineeship.

Veel bedrijven lukt het niet of steeds moeilijker om nieuwe medewerkers aan te trekken. Tegelijkertijd is het talent uit de (eu)regio onbekend met deze mooie bedrijven. Oftewel: onbekend maakt onbemind. Met Bright Next Gen gaan we hbo-talent voor de regio behouden en verbinden met MKB-bedrijven in de (eu)regio.

Krapte op de arbeidsmarkt is momenteel voor elke ondernemer een issue. We hebben te maken met een maatschappelijk arbeidsmarktprobleem waar alleen gezamenlijk een (gedeeltelijk) antwoord op gevonden kan worden. MKB-bedrijven hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf een traineeship aan afgestudeerde hbo’ers te bieden of beschikken niet over voldoende opdrachten.
Tegelijkertijd blijkt uit onderzoek onder hbo-afgestudeerden dat ze zich graag verder ontwikkelen en meerdere bedrijven/werkplekken willen ervaren.

Middels het Bright Next Gen Traineeship gaan we de behoeften van MKB-bedrijven en hbo-afgestudeerden met elkaar verbinden.

Waardevolle verbindingen

Jong talent wordt gefaciliteerd om de eerste werkervaringen op te doen, meerdere werkplekken binnen MKB-bedrijven in de (eu)regio te ervaren en zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast is er baangarantie na afloop van het traineeship.

Het traineeship bestaat uit 3 trajecten/opdrachten bij 3 verschillende bedrijven en duurt in totaal 24 maanden. Gedurende het traineeship krijgt de trainee gerichte begeleiding, coaching en cursussen. Na afloop kiest de trainee zelf het bedrijf waar hij of zij aan de slag wil gaan.

Naast het creëren van een traineeship zetten we in op het creëren van een community van bedrijven én jong talent. Bedrijven die zich aansluiten in de community worden verbonden om gezamenlijk door te ontwikkelen op het gebied van employer branding en het behoud van talent.

Find your job

Move Logistics

Meet Bright

Laten we snel kennismaken. #BrightWorkforce

Develop your
talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.