Join our Bright NextGen
workforce

Wil jij je eigen talent graag verder ontwikkelen? Dan ben je bij Bright NextGen, onze Talent Development Workforce aan het juiste adres. Je doet op projectbasis diverse werkervaringen op binnen mooie MKB-organisaties in de regio. Daarnaast vergroot je je vakinhoudelijke kennis door middel van opleiding en begeleiding en werk je aan je hard en soft skills.

Work for
Bright NextGen

Tegenwoordig liggen er genoeg uitdagingen binnen de mooie MKB-organisaties in de regio. Dit biedt talloze mogelijkheden voor jou om werkervaring op te doen. Maar daarnaast bieden wij ook extra begeleiding en opleiding aan voor het vergaren van meer kennis op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, het tonen van inzet, het streven naar professionele en persoonlijke groei, een gezonde dosis humor en het willen onderzoeken van je talent. Dat zijn waarden waar Bright NextGen voor staat en waar jij je in herkent. Je gaat voor diverse opdrachtgevers projectmatig te werk waarbij je persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat.

Het gaat bij het traineeship van Bright NextGen om 3 verschillende projecten van ieder 8 maanden. Dit kunnen projecten uit je eigen vakgebied zijn, maar er zijn ook mogelijkheden om een kijkje te nemen bij andere vakgebieden. Of het nou om HR, marketing, finance, commercie, IT of logistiek gaat, er zijn diverse projecten waaraan jij je steentje kunt bijdragen. Tegelijkertijd blijf je je verder ontwikkelen tot young professional. Bij deze workforce zijn diverse mogelijkheden en wordt baangarantie na afronding van het traineeship gegarandeerd.

Echter bieden wij ook andere diverse beroepsgerichte bijbanen en korte projecten die goed te combineren zijn met het volgen van een studie.

Heb jij interesse in Bright NextGen? Join dan deze workforce!

Find your job

Meet Bright

Laten we snel kennismaken. #BrightWorkforce

Develop your
talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.

Menu