Join our technical
workforce

Detacta is onze Technical Workforce voor mensen met vaardigheden in de techniek. Is techniek jouw passie?  Dan is deze Workforce ideaal voor jou. Check de banen en projecten op het gebied van heat tracing en montagewerkzaamheden.

Work for
Detacta

Gewoon, omdat wij een andere manier van werken hebben dan ieder ander bureau! Wij hebben voor jou verschillende opdrachten en projecten in de proces- en maakindustrie. Binnen een project voer je samen met je andere collega’s binnen de workforce, bepaalde taken uit. Je gaat eerst doen wat je kan en dan leren wat je wilt. Een ideale manier van werken voor mensen met technische vaardigheden die verder willen op het gebied van heat tracing en montagewerkzaamheden.

Detacta B.V. & nVent Thermal Management Netherlands BV

Al ruim 20 jaar werkt Detacta samen met nVent Thermal Management voor de installatie van nVent RAYCHEM Electrical Heat Tracing in Noord-West Europa. Vanaf juli 2021 is Detacta verantwoordelijk voor de volledige sales en engineering, regio Noordoost en Zuidoost Nederland.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Regio Noord-Oost:
Gerard Klooster – Account Adviseur

Regio Zuid-Oost:
Stan-Mark Berden – Account adviseur
stan-mark.berden@skillz-talent.com

Find your job

Meet Detacta

Laten we snel kennismaken #DetactaWorkforce

Develop your
talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.