Join our customer
workforce

De klant is koning. En jij helpt ze daarbij om dit ook te voelen. Dit is waar je goed in bent, wat je kan of wilt leren. Als je het ook nog leuk vindt om dit telefonisch te doen dan is Hello, onze Customer Service Workforce, echt jouw plek!

Work for
Hello

Voor jou is het gewoon duidelijk. Jij weet dat je gelukkig wordt van mensen telefonisch te woord te staan en te adviseren met de uitdaging die ze hebben. Regie nemen, rustig blijven, overtuigingskracht en goed luisteren zijn kwaliteiten die jij bezit. Bij Hello werk je in teams bij contact-centers van bedrijven zelf. Dus niet bij de bekende callcenters.
Het gaat om service, vragen stellen, tijd nemen en mensen helpen met hun vraag. Of dat nu om vragen bij verkoop van producten gaat, of om een vraag over een verzekering, of zelfs het inplannen van een onderhoudsbeurt voor een auto. Bij Hello kun jij je verder ontwikkelen als servicemedewerker en leer je onze unieke manier van anders werken. Interesse gewekt? Join dan deze workforce!

Find your job

Meet Hello

Laten we snel kennismaken. #HelloWorkforce

Develop your
talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.