Jij staat centraal

Werken bij Skillz Talent Workforce is werken aan jouw eigen ontwikkeling. Je gaat op een andere manier werken. Inderdaad wij zijn een bijzonder uitzendbureau. Natuurlijk hebben wij ook gewone banen, maar toch zijn deze banen anders dan andere. Hoe we dat doen? Wij kijken naar wat jij kan en wat jij wilt. Wij kijken naar jouw vaardigheden.

Wat is een Talent Workforce?

In een Talent Workforce is het mogelijk om bepaalde taken uit een functie al te doen, omdat je dit al kan. Misschien wel zonder diploma of ervaring. Aansluitend kan je, als je dat wilt, opgeleid worden. Je leert stap voor stap in een bepaald vak. Dus wij werken op een andere manier en delen de baan gewoon anders in. Je gaat eerst doen wat je al kan en elke keer leer je weer iets meer te doen. Bij ons is het werken, leren en ontwikkelen in je eigen tempo.

Hoe het werkt?

Als je je aanmeldt voor een Talent Workforce krijg je eerst een kennismakingsgesprek. Vervolgens ga je een test doen om te kijken welke vaardigheden en interesses je hebt. In een volgende stap maken wij samen een kort ontwikkelplan waarin staat wat je nu gaat doen en wat je nog gaat leren. Zo kan jij bij ons het beste uit jezelf te halen.

Andere vacatures?

Natuurlijk kun je puur naar onze vacatures kijken, naar die baan die bij jou past. Maar vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze Talent Workforces. Wij werken niet voor niets op een andere manier. Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Kom dan vrijblijvend een keer kennismaken en ervaar zelf of wij bij jou passen.

Develop your talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.

Join our
workforces!

Gebruikmaken van de kwaliteiten van medewerkers maakt een succesvol team. Onze kwaliteiten liggen in het vinden van de juiste persoon voor het juiste werk. En de juiste werkzaamheden voor jou als werkzoekende.

Wil jij ingezet worden op jouw vaardigheden en interesses? Wil je je daarnaast verder ontwikkelen? Kijk dan welke van onze Talent Workforces bij jouw past.

Detacta

Detacta is onze Technical Workforce. Voor mensen met vaardigheden in de techniek. Is techniek jouw passie? Dan is deze Workforce ideaal voor jou. Check de banen en projecten op het gebied van heat tracing en montagewerk.

Rosa

De klant is koning. En jij helpt ze daarbij om dit ook te voelen. Dit is waar je goed in bent, wat je kan of wilt leren. Als je het ook nog leuk vindt om dit telefonisch te doen dan is Rosa, onze Customer Service Workforce, echt jouw plek!

Cloche

Als gastvrijheid jouw passie is, dan kijk zeker even bij Cloche, onze Hospitality Workforce.
Bedien en verzorg gasten bij de mooiste bedrijven en leer hoe je de beste gastvrouw of -man wordt.

Bright

Wil jij je eigen talent graag verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je doet op projectbasis diverse werkervaringen op binnen mooie MKB-organisaties in de regio. Daarnaast vergroot je je vakinhoudelijke kennis door middel van opleiding en begeleiding en werk je aan je hard en soft skills.

Move

Logistiek maar dan toch net even anders. Wil je starten in de logistiek maar heb je geen ervaring? Geen probleem. Bij Move begin je op basis van je talenten in een logistieke functie en kun je vervolgens doorgroeien.

Menu