Wat is een Talent Workforce?

In een krappe arbeidsmarkt is het voor veel bedrijven het bekende vissen in dezelfde vijver. Een zoektocht naar dat ene talent dat qua CV voldoet. Terwijl er toch genoeg talenten beschikbaar zijn die meerdere taken van een functie kunnen uitvoeren. De kunst is om te kijken naar taken en vaardigheden in plaats van ervaring en functies. Hiervoor creëren wij samen met bedrijven onze Talent Workforces. Door taken te splitsen ontstaan andere banen en mogelijkheden voor nieuwe talenten. Het werk wordt dus anders ingedeeld, het resultaat blijft hetzelfde. Het is tijd voor een andere manier van werken. Het is tijd voor jouw eigen Skillz Talent Workforce!

Kijken naar vaardigheden

Alles draait om de vaardigheden van mensen. Kijken wat men wel kan in plaats van wat iemand mist op zijn of haar cv. Wij gaan dus verder dan alleen een functie invullen. Met onze Talent Workforces richten wij het werk in naar de vaardigheden van het beschikbaar potentieel op de arbeidsmarkt. Het voordeel van deze taaksplitsing is dat er een grotere groep aangesproken, betrokken en opgeleid wordt. Deze groep komt beschikbaar voor een bedrijf.
In een Talent Workforce wordt gekeken naar welke vaardigheden mensen hebben, welke taken van een functie ze kunnen uitvoeren en wat iemand kan leren.

Het is een andere manier van kijken, denken en werken. Hebben we een klik?  

Bouw je eigen Talent Workforce

Een Talent Workforce is een community van werknemers met functiedifferentiatie als basis. Met een eigen Talent Workforce krijg je als bedrijf optimale flexibiliteit, meetbare resultaten en een eigen talentenpool. De oplossing voor bijvoorbeeld vergrijzing, schaarse doelgroepen en talentontwikkeling. Met je eigen Talent Workforce zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd toegang heeft tot het talent dat op de arbeidsmarkt beschikbaar is. Als bedrijf ga je op een andere manier denken én werken.

Een Talent Workforce kan op verschillende manieren ingevuld worden, van een uitzendconstructie, tot projectprijs of zelfs een prijs per stuk of aantal. Alles kan. Een samenwerking met je bestaande uitzendbureau is hierbij geen probleem voor ons.

alt=""

Ben jij benieuwd of een Talent Workforce voor jouw bedrijf interessant is? Neem dan vrijblijvend contact op. Je zal je verbazen over kansen die voor jouw bedrijf mogelijk zijn.

Opdrachtgevers over Skillz Talent Workforce