Join our builders
workforce

Stutt is onze builders workforce. Met of zonder ervaring werken in de bouw of het groen! Lekker aan de slag bij onze partners op een bouwplaats of een nieuwe tuin aanleggen? Onze meeste partners werken in de gehele regio Limburg. We leren je het beste uit jezelf te halen.

Work for
Stutt

Bij Stutt kijken we, net als bij onze andere workforces, anders aan tegen werken in de bouw of het groen. We gebruiken de ervaren medewerkers van onze partners als leermeester want wie kan je nu beter het vak bijbrengen. Heb je wel ervaring in de bouw of het groen, dan ben je uiteraard ook welkom en kun jij wellicht degene zijn die een leerling mee kan helpen ontwikkelen. Dat verstaan wij onder het slim inzetten van de aanwezige Skillz!

Find your job

Move Logistics

Meet Stutt

Laten we snel kennismaken. #StuttWorkforce

Develop your
talent

Bij Skillz Talent Workforce gaat het verder dan alleen werken. We zeggen niet voor niets “een andere manier van werken”. Je gaat je ontwikkelen in het vakgebied dat je hebt gekozen. In het vak waar jij passie voor hebt en jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom kijken wij altijd naar jouw vaardigheden, wat je kan en wat jij wilt. Onze unieke testen gaan jou hierbij helpen en natuurlijk krijg je een leer- en ontwikkelplan om echt het beste uit jezelf te halen.