Our workforces

Detacta

Detacta is onze Technical Workforce. Voor mensen met vaardigheden in de techniek. Is techniek jouw passie? Dan is deze Workforce ideaal voor jou. Check de banen en projecten op het gebied heat tracing en montagewerk.

24ROSA

De klant is koning. En jij helpt ze daarbij om dit ook te voelen. Dit is waar je goed in bent, wat je kan of wilt leren. Als je het ook nog leuk vindt om dit telefonisch te doen dan is 24ROSA, onze Customer Service Workforce, echt jouw plek!

Bright

Wil jij je eigen talent graag verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je doet op projectbasis diverse werkervaringen op binnen mooie MKB-organisaties. Tevens vergroot je je vakinhoudelijke kennis door middel van opleiding en begeleiding en werk je aan je skills.

Move

Logistiek maar dan toch net even anders. Wil je starten in de logistiek maar heb je geen ervaring? Geen probleem. Bij Move begin je op basis van je talenten in een logistieke functie en kun je vervolgens doorgroeien.

Stutt

Stutt is onze builders workforce. Met of zonder ervaring werken in de bouw of het groen! Lekker aan de slag bij onze partners op een bouwplaats of een nieuwe tuin aanleggen? We leren je het beste uit jezelf te halen.